Ah! Menestyksen makea haju!
Ah! Makea haju menestystä! Joskus paras kosto on todistaa itsesi niille, joilla oli epäilyksiä. Jeff Burtonille se on ollut pitkä matka. On kulunut 175 kilpailua siitä lähtien, kun hän oli ollut Victory Lanessa, mutta viime viikolla hän osoitti kaikille, että pystyi silti saamaan työnsä päätökseen. Dover 400: n viimeiset kierrokset viime viikolla oli täynnä kynsien puremista, vierekkäisiä kilpa-ajoja, kun Matt Kenseth ja Burton kilpailivat maaliin. Kenseth oli hallinnut kilpailua, mutta Burton pysyi kilpailukykyisenä ja jatkoi paranemistaan ​​koko kilpailun ajan. Vain 6 kierrosta edetä, hän lopulta läpäisi onnistuneen passin eikä katsonut taaksepäin. Häntä ja joukkuetoverinsa Kevin Harvickia vastaan ​​heitetyn epäilypilven jälkeen tämä voitto tarkoitti vielä enemmän kuin viiden vuoden voitumattoman putken rikkomista. Burtonin joukkue on todistanut tänä vuonna, että heillä oli tarvittava voittaakseen. He ovat johtaneet ympyröitä ja päässeet hyvin, kaikki mitä puuttui, oli matka Victory Laneen. Tämä voitto asettaa Burtonin myös Chase-eturintamaan. Jeff Gordon hengitti kaulassaan vain 6 pistettä taaksepäin. Mutta nyt hän on Chase-johtaja ja sen täytyy olla fantastinen tunne hänelle ja hänen miehistölleen. Me kaikki tiesimme, että oli vain ajan kysymys, ennen kuin hän voitti jälleen. Oli hienoa nähdä Burton taas siellä tekemässä Voiton syliään. Kuka tietää? Ehkä tämä voitto on ensimmäinen monista tulevista. Hänellä on ehdottomasti mahdollisuus voittaa mestaruuden. He ovat olleet ulkopuolella ympäri vuoden, ja nyt heillä on vielä enemmän vauhtia mennä kaikkeen. "Olemme asettaneet itsemme tapahtumaan jotain erityistä, mutta vain koska olemme tässä asemassa, se ei tarkoita, että jotain erityistä tapahtuu", Burton sanoi. "Kahdeksan rodua on ikuisuus."

Emotionaalisen spektrin vastakkaisessa päässä istuu Kasey Kahne, jonka kausi on täynnä ylä- ja alamäkiä. Kahne on voittanut enemmän voittoja kuin mikään muu kuljettaja tällä kaudella, mutta hänellä on ollut myös enemmän DNF: ää kuin millään muulla Chase-kuljettajalla. Melko epätavallisesti Tony Stewart menetti ohjauksen kääntyessä 3. kierrosta kierroksella 11, ja Kahne, joka sattui olemaan väärässä paikassa väärään aikaan, kerättiin hylkyyn Stewartin kanssa. Vaikka hän pystyi pääsemään takaisin raiteelle ja saamaan pisteitä, tämä 38. sija loputti hänet 9. sijalle, 182 pistettä 1. sijalle. Kahne tietää nyt, että vaikka hän olisi virheetön seuraavissa kahdeksassa kilpailussa, hänen mahdollisuudet voittaa mestaruuden ovat vähäiset. Toivottavasti hylätty kilpailija voi laittaa tämän tuhoisan kilpailun takanaan ja tehdä kaiken tarvittavan saadakseen itsensä takaisin kilpailuun mestaruudesta. "Meillä on ollut pettymys maaliin kahdessa ensimmäisessä Chase-kisassa", Kahne sanoi. "Viime viikon [Doverissa] tapahtunut onnettomuus oli tuhoisa isku otsikko-toiveillemme. Noita asioita tapahtuu. Olemme pettyneitä, mutta jäljellä on kahdeksan kilpailua. Ryhmittelemme uudelleen hienosti. Ehkä hallitsemme kahdeksan viimeistä kilpailua. , kuka tietää?"

Chase-kuljettajiin kohdistuva uskomattoman suuri määrä stressiä on ilmeinen monella tapaa, mahdollisesti enemmän kuin milloin tahansa muuna ajankohtana vuodessa. Yleensä täyteläinen Kenseth oli hyvin äänekäs siitä, kuinka järkyttynyt hän oli miehistön päällikkö Robbie Reiserin kanssa puhelusta, joka todennäköisesti maksoi hänelle voiton ja ainakin maksoi hänelle viiden parhaan sijan. Reiser päätti olla tulematta polttoainetta ajatellen, että heillä oli tarpeeksi tehdä se loppuun. Valitettavasti kova kilpailu Burtonin kanssa sai Kensethin kuluttamaan odotettua enemmän polttoainetta. Pian sen jälkeen, kun Kenseth menetti johtoonsa Burtonille, Kenseth loputti polttoainetta vain 2 kierrosta edetä. "Kaverit, tämä oli tyhmä", Kenseth kertoi miehistölleen radiossa. Kenseth tuli polttoainetta varten ja onnistui silti loppumaan kymmenenteen, mutta Chase-läheisyydessä, jossa voittaja voitiin päättää vain muutamalla pisteellä, Kenseth ei menettänyt mielellään. Kilpailun jälkeen Reiser oli melko sarkastinen kommentoidessaan. "Voi, on toinen syy siihen, miksi minun ei pitäisi olla miehistön päällikkö, luulisin", Reiser sanoi. "Tein väärän päätöksen ja maksin tämän joukkueelle todennäköisesti mahdollisuuden voittaa mestaruuden." "En vain ymmärrä, mitä teimme siellä lopussa", sanoi Kenseth. "Pelaamme polttoainetta, mutta pelaamiseen ei oikeastaan ​​ollut mitään syytä, koska meillä oli paras auto. Jopa jos olisimme menettäneet kaksi tai kolme pistettä, meillä oli auto lyödä, joten en ymmärrä kuinka voimme loppua polttoainetta." Nyt ei ole paras aika kuljettajalle ja miehistön päällikölle olla kiusallisia toistensa kanssa, joten toivottavasti he saavat tunteensa hallintaan ja päättävät kauden ilman uusia erimielisyyksiä.

Chase ei enää näytä olevan ansaitsevin kuljettaja, joka voitti Cupin. Nyt näyttää siltä, ​​kuka on onnellisin. Kun Chassissa on suoritettu vain 2 kilpailua, puolilla Chase-kuljettajista on ollut vähintään yksi huono kilpailu. Kyle Buschille molemmat kilpailut ovat päättyneet huonosti, ja hänen mahdollisuuksiaan Cupissa on lähes mahdoton kuvitella. Chaseen kauhean aloittamisen jälkeen Jimmie Johnson onnistui saavuttamaan 13. sija viime viikolla siirtämällä hänet 8. sijalle, mutta silti 136 pistettä 1. sijasta. Vaikka tämä ei ole mahdotonta, on epätodennäköistä, että voittaja tänä vuonna on Busch, Kahne tai Johnson.

Tällä viikolla lähettämäsi sähköpostiviestit ovat keskittyneet Burtonin voittoon, mutta muutama teistä on kommentoinut sitä, kuinka syvästi pidät Chaseista. Sähköposti, joka erottui tällä viikolla eniten, oli Dougista Michiganista.Toivottavasti jännittävä loppu ja luvatut muutokset Chase-muotoon auttavat, Doug. Kerro minulle, miltä sinusta tuntuu!

Til ensi viikolla .....

Video-Ohjeita: SM64: War Of The Fat Italians 2016 (900k Special) (Huhtikuu 2024).