UEFA: n Mestarien liigan neljänneskierros, lopullinen kierros

UEFA: n Mestarien liigan neljännesfinaalin tulokset 8. - 9. huhtikuuta 2008

Barcelona 1 FC Shalke 0

Barcelona voitti 2-0 kokonaismäärästä.

Barcelona varasi paikkansa Mestarien liigan välifinaalissa maalilla, jonka tavoitteena oli Toure Yaya 43. minuutilla. Schalke pelasi erittäin hyvin ja ei ollut valitettavaa, että he eivät saaneet enemmän ottelusta. Tämä ei ole vanha Barcelona, ​​vaikka semifinaaliin pääseminen oli kaukana vakuuttavasta voitosta, he olivat näyttäneet hajanaiselta molemmilla jaloilla huhujen joukossa, että leirissä on ongelmia.

Puyol oli varattu 64 minuutin kuluttua, ja se välttää välierän keskeytyksen vuoksi.

Manchester United odottaa heitä semifinaalissa, ja vaikka Barcelona ei ole vielä päässyt nokkakilpailuun Nou-leirillä tässä kilpailussa, heidän edessään on valtava tehtävä pitää tämä ennätys ennallaan.

Manchester United 1 Roma 0

Manchester United voitti yhteensä 3-0.

Alex Ferguson teki useita muutoksia kotijalkaan, lepääen useita tärkeitä pelaajia Premier League-aloitukseen, luottaen siihen, että ensimmäisen osuuden 2-0 -johto riittää heidän näkemiseen.

Tämä uhkapeli osoittautui oikeaksi, kun sukellusotsikko Carlos Teveziltä 70 minuutin kohdalla, kun Hargreaves oli työskennellyt teollisesti oikealla oikealla puolella, ylitti tietä Tevezille ratkaisemaan asian.

De Rossi oli epäonnistunut rangaistuspotkusta Italian puolelle 29. minuutilla, ja epäonnistui siinä toivoa päästä takaisin otteluun. Tuloksessa oli harvoin epäilyksiä, koska United hallitsi suurimmaksi osaksi. Rooman päävalmentaja Luciano Spalletti pahoittelee, ettei vie peliä heikentyneelle United-puolelle.

Liverpool 4 Arsenal 2

Liverpool voitti 5-3 yhteenlaskettuina.

Manager Rafa Benetez avasi pelin 4-4-2-muodostelmassa. Liverpool näytti aluksi erittäin järkyttävältä, kun Arsenal meni eteenpäin ja hallitsi ensimmäisiä 15 minuuttia. Arsenal teki ensimmäisen maalin 13. minuutilla Diaby-maalilla, ja Rafa Benitez -taktiikoista herätti kysymyksiä.

Näytti siltä, ​​että Arsenalin puoli ohitti keskikentän helposti. Liverpool ei luonut lainkaan mahdollisuuksia, ennen kuin Sami Hyypia otsikko meni tasoittimeen 30. minuutilla.

Yhtäkkiä he alkoivat uskoa voivansa voittaa ja Liverpool alkoi painostaa Arsenalia, jonka itseluottamus näytti tyhjentyvän, kun kotijoukkue päästi punojen taakse. Kaikki ajatukset Anfieldin neuvottelutapahtumasta epäonnistuivat ja osoittautui vakuuttavaksi esitykseksi.

Liverpool teki jälleen maalin hienolla maalilla Fernando Torresilta 69. minuutilla.

Adebayor tasoitti 2-2 84 minuutin kohdalla pelin kulkua vastaan.
Mahdolliset elpymistoivot hidastuivat heti, kun Ryan Babel kaadettiin rangaistuslaatikkoon heti sen jälkeen. Gerrard teki rangaistuspotkun. Uusinnat osoittivat myöhemmin, että päätös oli 50/50, eikä Arsenalin johtaja Arsene Wenger ollut siitä onnellinen myöhemmissä haastatteluissa.

Ryan Babel suoritti voiton loistavan yksinjuoksun jälkeen juuri ennen lopullista pilliä. Chelseaa vastaan ​​välierä odottaa.

Chelsea 2 Fenerbahce 0

Chelsea voitti yhteensä 3-2.

Maalit Michael Ballackilta 4. minuutilla ja Frank Lampardilta 3 minuuttia ennen kokopäivää hylkäsivät ensimmäisen jalkaedun Turkin puolelta Fenerbahceltä nähdäkseen, että Chelsea saavutti kolmannen Mestarien liigan välierän 4 vuotta. Fenerbahce järjesti rohkean taistelun ensimmäisessä neljännesfinaalissaan, mutta sen ei pitänyt olla. Chelsean fanit eivät olleet täysin vakuuttuneita, mutta heidän voitonsa varmistaa, että Mestarien liigan finaalissa on tänä vuonna ainakin yksi English Premier League -joukkue.

Tuleeko joukkue Liverpooliin vai Chelseaan? Onko se Manchester United, vai varmistaako vuoden World Player Lionel Messin kuntoon palaaminen, että Barcelona etenee Moskovan finaaliin?