Hänen Sophomore-taantumansa on ohi!
Hänen toisensajan lauma on ohi! Uskomattoman alokaskauden 2004 jälkeen me kaikki ajattelimme, että Kahne olisi loistava tähti vuonna 2005, mutta sen sijaan hänellä ei tuntunut olevan sama kipinä. Onneksi hänen kolmas kausi toistaiseksi muistuttaa enemmän hänen aloitusvuotta, ja on hienoa nähdä, että hän on palannut. Hän johti 85 kierrosta sadetta myöhässä Golden Corral 500: sta Atlantasta maanantaina ja istuu nyt toisena Jimmie Johnsonin takana. Viimeksi kerta, kun tämä kilpailu voitettiin pylväästä, Kahne ei edes syntynyt.

Koska kilpailuaikataulussa on vain vähän aukkoja, kilpailuja ei voida vain siirtää toiselle viikonloppuna. NASCAR suosii kilpailua samana päivänä, jos se on mahdollista, radan ja myyjien taloudellisen menetyksen minimoimiseksi, mutta joskus Äiti-Luonto ei tee yhteistyötä. Siksi NASCAR asettaa kilpailun seuraavalle päivälle, mikäli mahdollista.

Kahne ei ollut ainoa vaikuttava kappale radalla. Oli hienoa nähdä niitä, joita emme ole tottuneet näkemään edessä. Bobby Labonte veti johtoon kierroksella 2 ja näytti jonkin aikaa kuin vanha Bobby, joka rakastaa Atlantia. Valitettavasti hänen moottorinsa ei ollut samaa mieltä, ja hän oli seinän takana kierroksella 57. Mutta ollessaan niin vahva kuin hän oli vielä lyhyen aikaa, se oli kuin adrenaliinia Petty-joukkueelle. Ja mitä tämä on? Kyle Petty sijoittui kymmenen parhaan joukkoon! Tapa mennä Kyle! Olen niin iloinen siitä, että Petty-autot ovat kilpailukykyisiä, ja uskon, että näemme niitä edelleen edessä useammin kuin vuosi jatkuu.

Jeff Burton suoritti uuden vaikuttavan juoksun ja oli erittäin kilpailukykyinen viimeisiin 10 kierrokseen saakka, kun hän sai tärinän, joka lähetti hänet autotalliin. Hänen joukkueensa on tietenkin oikealla tiellä, vaikka Burton voitti Busch-kilpailun ja hallitsi tulipaloaan voittaakseen taas Cup-tasolla.

Vaikka Robby Gordon ei ollut vahvin maaliin, se päätti kilpailun ja oli vahva koko päivän. Itse asiassa hän oli juoksanut lähellä rintamaa suurimman osan kilpailusta, ja se johtui myöhäisestä kuoppaan liittyvästä ongelmasta, joka sai hänet olemaan loppumatta lähemmäksi etuosaa. Nro 7 Chevy: n omistajan Gordonin on oltava 35 parhaan joukossa tämän viikon kilpailun jälkeen, jotta hänen ei tarvitse huolehtia karsinnasta jokaisessa kilpailussa. Hänellä on hyvä niin kauan kuin hän istuu 19. Se estää kauhistuttavan maalin Bristolissa. Tämän pitäisi olla yksi huolenaihe selästään. Gordonin kuopassa tapahtunut tapahtuma herätti ahdistusta. Hänen saaliskannu, John Slusher osui kaivoihin Reed Sorensonilta, mutta menee hyvin nyt. Pit tie on vaarallinen paikka, onneksi tällä kertaa vahinko oli minimaalinen.

Dale Earnhardt Jr. näyttää yhä enemmän vanhaltansa. Lopulta näyttää siltä, ​​että onnistuneelle joukkueelle tarvitaan tiimityö, ja on hyvä nähdä heidän tulevan lopulta yhteen. Jotkut kappaleet, jotka hän on menestynyt hyvin aikaisemmin, ovat tulossa pian, ehkä näemme hänet pian Victory Lanessa.

Tony Stewart näytti olevan rento ja nähtiin radalla. Hänen 5 parhaan sijoituksensa sijoitti hänet 7 sijalle sijoituksessa, mikä on viikon suurin siirto. Seuraavat viikot ovat joitain hänen parhaista kappaleistaan, joten odotan täysin näkevän hänet jatkavan nousussaan.

Tällä viikolla olemme matkalla Bristoliin. Tämä on ylivoimaisesti suosikki raita monille faneille. Ei niin kaikille kuljettajille. Tämä pankkimaljamainen lyhyt kappale näyttää herättävän lyhyitä malleja. Se on pahamaineinen paikka kiinni jonkun toisen sotkuun. Se on luultavasti todennäköisin kappale nähdä kuljettajien epätavalliset käytökset, koska he turhautuvat. Karsinnat peruutettiin sateen takia, joten he rinnastuvat NASCAR-sääntöihin viimeisen vuoden omistajapisteiden perusteella. Tämä asettaa Stewartin napaan. Toivottavasti sää tulee yhteistyöhön sunnuntaina. Lyhyen kappaleen suosikkeja ovat Stewart, Jeff Gordon ja Labonte. Riippumatta siitä, kuka päätyy Victory Laneen, yksi varma asia Bristolissa on, ettei jännityksestä puuttu.

Onnittelut Brent Shermanille ja hänen vaimonsa, joita siunattiin poikavauvalla tiistaina. Äiti ja vauva Brent Cooper Sherman pärjäävät hyvin.

Til ensi viikolla .....

Video-Ohjeita: Dragnet: Big Gangster Part 1 / Big Gangster Part 2 / Big Book (Maaliskuu 2024).